28.02.2007 - ODRŽANA 3. REDOVNA SKUPŠTINA DTZ ISTRA

U utorak 27.02.2007. u prostorijama Zajednice tehničke kulture Istarske županije na Trgu Kralja Tomislava broj 13 u Puli je održana 3. redovna Skupština DTZ Istra.
Skupštini je prisustvovalo 29 sudionika. Skupštinu je vodio Predsjednik DTZ Istra, Milan Bičić, uz članove radnog Predsjedništva Marija Lovrića i Nihada Crnalića. Na Skupštini je podnesen Izvještaj o radu i realizaciji Financijskog plana za 2006. godinu, te usvojen Program rada i Financijski plan za 2007. godinu. Izvještaj o radu Društva u 2006. godini je podnio Predsjednik Nadzornog odbora gosp. Mladen Gotesman. Svi Izvještaji i Programi su jednoglasno usvojeni.
Dosadašnji rad Društva je ocijenjen uspješnim. Društvo je na prošlogodišnjem jednodnevnom seminaru pod nazivom «Zavarivanje u našem okruženju – praktični primjeri i mogućnosti razvoja« napravilo značajan iskorak prema suradnji sa Industrijsko obrtničkom školom u čijim je prostorima na Vidikovcu održan praktični dio seminara, što su prepoznale i institucije poput Županije, Grada i ostalih institucija u okruženju.
Društvo je od Brodogradilišta Uljanik dobilo na korištenje prostor u uljanikovom Poslovnom centru kojeg će početi koristiti tijekom 2007. godine.
Najvažniji cilj Društva u ovoj godini je uključiti što više članova Društva u aktivni rad. Ovo je nužno za proširivanje aktivnosti Društva. Posebno se stavlja naglasak na poslovođe zavarivača i zainteresirane zavarivače bez kojih rad Društva ne može biti zaokružen u smislu objedinjavanja kadrova iz područja tehnologije zavarivanja i srodnih tehnika.

Pocetna